Animációs programok a Te igényeidre szabva

Energikus, kreatív és lelkes csapatunk segítségével, igazi élményt nyújtó animációs programokat szervezünk Neked, legyen szó szállodáról, kempingről, fürdőről, strandról, fesztiválról vagy akár egy szülinapi buliról.

Nem ijedünk meg a kihívástól és nem ismerünk akadályt az animáció és a szórakoztatás területén

A legjobb helyen jársz, ha:

  • Szeretnél élményekben gazdag, magas színvonalú és izgalmas animációs programot, de a megvalósítást inkább másra bíznád.
  • Mondd el nekünk, mit szeretnél, a többi terhet pedig levesszük a válladról, hisz az animátorok kiválasztásától kezdve, a programok összeállításán keresztül, a teljes lebonyolítást átvállaljuk Tőled!

1. kép + szöveg

Az animáció a szenvedélyünk és a küldetésünk

Az animációs programok megvalósítása során az embert és az élményt helyezzük a középpontba: 

Értünk a gyermekek és a felnőttek nyelvén is, így nemcsak játszunk, nevetünk és programokat szervezünk, de bátorítunk, motiválunk, kapcsolatokat és sokszor barátságokat is építünk. 
Ez a szenvedélyünk.

Legfontosabb célunk, hogy igazi élményt adjunk, hisz ez az, ami felejthetetlenné tesz egy nyaralást, egy rendezvényt vagy egy strandon eltöltött napot. Hiszünk abban, hogy egyetlen gyermek mosolya és öröme visszahozza majd az egész családot hozzánk.
Ez a küldetésünk.

2. kép + szöveg

Amire büszkék vagyunk

Folyamatos megújulás és tanulás

Büszkék vagyunk arra, hogy évről évre izgalmas programelemekkel és új tematikával és színes koreográfiákkal bővítjük kínálatunkat, így az általunk megvalósított animáció a visszatérő vendégek számára is mindig új és felejthetetlen élményt nyújt.  
A kihívások és feladatok közben persze tanulunk a hibákból és örömmel fogadjuk a vendégektől és partnerektől érkező visszajelzéseket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szórakoztatást és animációt a lehető legmagasabb szinten valósítsuk meg a különböző helyszíneken, legyen az egy kis panzió, egy néhány fős születésnapi zsúr vagy akár egy több száz szobás szálloda. 

Csapatmunka

Tapasztalt animátorainkat bevonjuk a tervezésbe is, hisz ők azok, akik a helyszíneket és a vendégeket is ismerik, így értékes ötletekkel, inspirációkkal és visszajelzésekkel szolgálhatnak. Ennek köszönhetően nemcsak mókamesterek, hanem igazi házigazdái is lesznek a programoknak.

3. kép + szöveg

A csapatunk

Vezetőink, tréner csapatunk és animátoraink mind lelkes, energikus fiatalok, akikkel folyamatosan egy csapatként dolgozunk. Hiszünk abban, hogy mindenki tehetséges valamiben és ezt igyekszünk figyelembe venni a program – és csapatösszeállítások során is, így biztosítva a színvonalas animációt és az egyéni kibontakozás lehetőségét is. 

Alapító:

Lőrincz Veronika
Tulajdonos, ügyvezető

Vezető animátoraink és trénereink: 

VIKI

Vezető animátor, tréner
A csapat egyik legrégebbi tagja, a koreográfiák és táncok nagy mágusa.

DINA

Vezető animátor, tréner
Pozitív és életvidám, aki mindig mosolyog és a kalandot keresi.
Imád animátorkodni, játszani, így „ez a munka számára a Riviéra”

JACK

Animátor, tréner
Csupaszív lélek, tánctanár és az Aquafitness órák nagy mágusa.
Ahogy ő fogalmaz „igazi mindenes”, aki nemcsak animátorként, de bohócként is mosolyt csal a gyermekek arcára. Munkája mellett jótékonysági rendezvények állandó fellépője is.

VANDA

Animátor, tréner
A kreatív foglalkozások megálmodója, akinek kézügyessége és vidámsága nem ismer határokat. Ahogy ő maga fogalmaz: „Amikor a munkádban kiteljesedik a boldogságod és kreativitásod, akkor jó helyen vagy!”

ÁKOS

Animátor, tréner
A csapat legőrültebb és egyik legtapasztaltabb tagja, aki a játékvezetés nagymestere. Kedvencei a vizes programok és a csobbanós játékok ahol a szaladgálásé és a mosolyé a főszerep.

Animátor csapat 

Ma már több mint 50 lelkes, mosolygós, és igazán őrült animátorral büszkélkedhetünk. 

Az animátorok kiválasztásánál az alábbi képességeket és tulajdonságokat tartjuk a legfontosabbnak: 

  • nyelvtudás
  • tapasztalat 
  • barátságos, mosolygós személyiség 
  • a szakma iránti szenvedély, lelkesedés
  • megbízhatóság 
  • kezdeményezőkészség
  • csapatszellem
  • és persze egy csipetnyi őrültség elengedhetetlen

 

Honlapunkat a Netfort weboldal készítés fejlesztette