2020. július 1. és augusztus 31. köszött különleges újrakezdési akciókkal és kedvezményes próbanappal készülünk partnereinknek! Ez a nyár sem telhet el animáció és gyermekmosoly nélkül!

Tegyük együtt izgalmassá az újrakezdés utáni első nyarat :) 

#LESZMÉGNYÁR #LESZMÉGPANCSI #LESZMÉGÖLELÉS

 

Az animáció szó hallatán sokaknak a játékos programok vagy a gyermekmegőrzés jut az eszébe, aminek a célja nem más, mint „lefoglalni a gyereket, hogy a szülő is pihenhessen”. Bár ez sem elhanyagolható szempont, mi mégis törekszünk arra, hogy a gyermekprogramok mellett a szülők is megtalálják a szórakozás és az élményszerzés lehetőségét. 

Minden helyszín más és más. Különbözőek a helyszíni adottságok, a vendégek összetétele, az igények, valamint sok esetbenaz anyagi lehetőségek is. 

Éppen ezért soha nem egy sablont adunk el, hanem egy olyan animációs programcsomagot, amelyet kifejezetten az adott helyszín igényeihez és céljaihoz alkalmazkodva alakítunk ki.

1. kép + szöveg

Közös munka – közös siker

Egy sikeres animációhoz idő és együttműködés szükséges. Fontosnak tartjuk, hogy partnereinkkel együttműködve közösen beszéljük át a célokat és lehetőségeket, hogy a legmegfelelőbb animációs csomagot tudjuk összeállítani. A megvalósítás során az eredményeket és avisszajelzéseket folyamatosan figyeljük, szükség esetén pedig finomítunk, változtatunk a programon.

Közös munkával és folyamatos kommunikációval sikeres animációt hozhatunk létre, ahol a vendég felejthetetlen élménnyel, a helyszín pedig visszatérő vendégekkel gazdagodik. 

2. kép + szöveg

Kicsiből is lehet nagyot alkotni

Minden helyzetre találunk megoldást. 

Attól még nem lesz sikeres egy animáció, mert méregdrága játékokat vagy látványos berendezéseket vásárolunk, vagy épp rengeteg pénzt költünk különböző programokra, arról nem is beszélve, hogy sok szálláshely vagy rendezvényhelyszín ezt nem is engedheti meg magának vagy épp a helyszín adottságai korlátozottak.

Ettől még nem kell lemondani az animációról, hisz közös munkával kicsiből is lehet nagyot alkotni.

A programlehetőségek megtekintéséhez látogass el a mókakonyhába

Ajánlatkérés