Fő profilunk a fürdő és strand animáció, mi ezt szeretjük a legjobban

Strandok és élményfürdők számára összeállított programjainkkal a strandolni vágyó vendégeknek adunk lehetőséget a szabadidő kellemes és aktív eltöltésére korosztálytól függetlenül. 

A víz adta lehetőségeket maximálisan kihasználjuk, számos izgalmas játékkal és ajándékkal készülünk, így teszünk felejthetetlen élménnyé egy strandon eltöltött napot.

 

2020. július 1. és augusztus 31. köszött különleges újrakezdési akciókkal és kedvezményes próbanappal készülünk partnereinknek! Ez a nyár sem telhet el animáció és gyermekmosoly nélkül!

Tegyük együtt izgalmassá az újrakezdés utáni első nyarat :) 

#LESZMÉGNYÁR #LESZMÉGPANCSI #LESZMÉGÖLELÉS

 

1. kép + szöveg

Programok egyedi igény szerint

A helyszín valamint az igények és célok ismeretében egyedi programot állítunk össze akár egy – egy alkalomra akár napi, heti rendszerességgel. A programlehetőségek megtekintéséhez látogass el a mókakonyhába.

2. kép + szöveg

Tematikus strandprogramok


 • Vizes móka dzsungel módra

  +
  Elhozzuk Madagaszkár mesés világát, gyerekekkel együtt keressük a dzsungel kincsét és persze mindenkit megmozgatunk egy fergeteges, afrikai hangulatú aquafitness órán.

 • Strandbuli a Disney hősökkel

  +
  Ezen a programon egész nap velünk van Mickey Egér, és természetesen a barátai is, akik megelevenítik a Disney mesék világát, izgalmas kalandjait és persze a jól ismert zenéket és táncokat is egyaránt. 

 • Vízparti Törpparty

  +
  Egész nap velünk van a hangulatfelelős: Tréfi

  A programok során megelevenednek Aprajafalva kalandjai, keressük a csúf, kopasz Hókuszpókot, miközben vidáman mulatunk a jól ismert törpzenékre földön és vízen egyaránt.


 • Minionok a strandon, avagy minden, ami Banán

  +
  Igazi buli a Minionokkal, ahol izgalmas játékokkal, banánevő versennyel és rengeteg vizes játékkal várjuk a gyermekeket és a szülőket egyaránt.

 • Dinó pancsi – avagy strandbuli a kőkorszakban

  +
  Velünk bulizik Dínó, az animátorok pedig visszarepítenek mindenkit a kőkorszakba, amikor az élet korántsem volt fenékig tejfel. Rejtvények, kőtáblák, célbadobás és egy kőkorszaki aquafitness teszi garantáltan felejthetetlenné ezt a napot

Ajánlatkérés